Monday, November 29, 2010

Barisan MT & Exco semester hadapan

Dgn ini kami mngumumkn barisan MT & Exco yg baru Kelab Penyayang UUM bg tahun 2011..

Presiden : MOHD SYAZWAN BIN ZAINAL (207894)

Naib Presiden : MUHAMMAD SYAFIQ HELMY BIN KAMARUDIN (207837)

Timbalan Presiden : NURFAIZAN BINTI AMRAN (201965)

Bendahari Agung : NOR SAIDATUL AKMA BINTI MUHAMMAD (205026)

Setiausaha Agung : NOR HAZLIN BINTI HANAFI (195898)

Timbalan Setiausaha Agung : SYAZANA BINTI ABD HALIM (204932)

Exco public relation officer : NOORUL ERFA FARIHA BINTI MOHD SHAH (204187)

Exco kebajikan dan hal ehwal siswa : MUHAMMAD SHAHRIL BIN HUSSIN (207755)

Exco publisiti dan penerbitan : SASIREKHA A/P BASKARAN (204910)

Exco logistik dan keselamatan : MOHAMAD AKHMALHAFIZ BIN ZULKFLI (203462)

Exco pendidikan dan komuniti : NURUL HAFIZAH BINTI ZAINI (201969)

Exco pentadbiran dan pengurusan : NABIL NAILI BINTI MOHD SALEH (197607)


*kepada calon-calon yang tidak terpilih kami mohon maaf kerana pemilihan kali ini tidak memihak kepada anda dan kami sangat2 berterima kasih kepada anada di atas kesudian anda menyertai program dan aktiviti kelab ini..di harap anda dapat terus menyokong dan menyertai aktiviti kelab ini...anda juga boleh mencuba bagi sesi tahun depan..insyaallah jika ada rezeki..anda mungkin terpilih...sekian..

*kepada calon-calon yang telah berjaya,diharap anda dapat menjalankan tugas anda dengan ikhlas dan diharap anda dapat memberikan komitmen yang tinggi terhadap kelab ini...tunaikanlah kewajipan anda sebagai seorang pemimpin yang berkaliber dan serba boleh...anda juga boleh berjumpa dengan mt & exco-exco untuk meminta pendapat dan petunjuk..sekian... :)


post by: cik anem :)

Friday, October 29, 2010

Sukaneka Penyayang 2010

29 Oktober 2010

Kelab Penyayang UUM telah menganjurkan 1 projek iaitu projek Sukaneka Penyayang 2010 dgn kerjasama rumah angkat klb iaitu Bengkel Jaya Diri Tunjang,Jitra,Kedah (rumah OKU)...Program brlangsung dr jam 8pagi hingga 12.30 tghari..Pelbagai aktiviti sukaneka menarik telah diadakan seperti tiup belon sampai pecah,teka kacang,semakin jauh semakin sayang,telefon buruk dan banyak lg...they really enjoy with our program! :)) congrats to the director of the program,Mohd Khalil B Abu Bakar, who are responsible to make the program became successfull and create a relationship among the people.. :)

do visit our facebook to see the program's picture...
kelab penyayang uum

posted by cik anem :)

Sunday, October 3, 2010

di sini kita



disini kita bersama..
mengharungi suka duka bergelar penyayang..
menghidupkan kembali amat getir..
banyak rintangan dan dugaan...
suka duka..
semua kita bersama..
gelak ketawa masih menjadi memori kisah indah bersama..
terus majukan kelab kita..
kelab penyayang..
membantu pada yg memerlukan...
memberi pada yg menginginkan..
terus
suburkan kemanusiaan...

post by cik jah


agm kecil-kecilan

salam penyayang...(^__^)
kali ini update pasal agm kecil-kecilan kelab penyayang
yg diadakan pada 7hb ogos...
dinamakan kecil-kecilan sbb
ni perjumpaan tak formal..
just nak suai mesra ngan ahli2 baru dan lama kelab penyayang..
perbincangan tentang perancangan xtvt untuk kelab penyayang...
so mlam tu ader la makan2 sket..
bertempat di foyer lib..
nak tembah dewan..
fully book..
so situ je la erk..hehhe

semoga ukhwah yg terjalin tetap berterusan..
salam penyayang..




post by cik jah...

wajah baru..update baru


salam penyayang semua...!!!!
maaf atas kekhilafan diri cik jah kerana lama tak update belog kite ni ek..
maaf sangat....
oleh kerana nak update bende lame so..
ley je cik jah letak picca kan....(^__^)ni picca masa hope day..hari merekrut ahli baru untuk club penyayang...
pada hari ni..
setiap persatuan akan membuka booth utuk pendaftaran ahli baru...

soo..enjoy da picca k...


inilah banner club penyayang....(^__^)



wajah2 penyayang...(^__^)



meh2 ler daftar penyayang....(^__^)




jom makan dulu..lapo plak...(^__^)



dapat sijil yerk hope day ni...(^__^)



penjualan tshirt turut dilakukan....(^__^)



keje2...(^__^)

sy yang menulis...

cik jah..(^__^)V

nak picca laen..
sila lawati...

facebook club penyayang


Tuesday, March 23, 2010

~lame giler bersarang~maaf....

assalamualaikum
salam penyayang....(^__^)

maaf..blog ni lame sgt tak berupdate...
bukan ditinggalkan..tp keadaan tak mengizinkan untuk menulis..
buzy sgt...

kelab penyayang uum telah pun selesai dua projek...

1st: projek oku uum...
2nd: projek mengutip derma utk golongan yg memerlukan..

alhamdullilah..
walaupun susah payah...
akhirnya selesai jugak 2 projek...
congrates guys..!!!
kepada yg bersama menjayakan projek club kita ni...
susah payah kita bersama...

utk info berkenaan projek
akan diupdate nnt ek..nak collect picca...
huhu..br syok nak bercerita...

tinggal dulu...(^__^)
post by: cik jah..."da gems"...

Friday, February 5, 2010